Musaka od praziluka
Potreban materijal:
600gr praziluka (uvek duplo u odnosu na količinu mesa)
300gr mlevenog mesa
mala glavica crnog luka
šolja za crnu kafu pirinča
2 jaja
začin C, biber
Priprema:
Propržiti kratko crni luk, dodati meso, malo bibera i soli. U drugu šerpu staviti na kolutove isečen praziluk. Prodinstati da dobije staklast izgled. Spojiti sa mesom i dodati pirinač, koji po želji možete i napola obariti pre dodavanja. Začiniti po ukusu. Umutiti dva jajeta sa čašom mlake vode i time preliti musaku. Zapeći je u rerni pola sata na 250C.
Search This Blog
Tuesday, June 11, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment