Musaka od pasulja
Sastojci:
1/2 kg pasulja
5 kuvanih jaja
2 živa jaja
250 grama tvrdog sira
1 kisela pavlaka
šoljica mleka
biber i so
2 kašike putera
Pasulj skuvajte, procedite i ispasirajte, sve dobro posolite i pobiberite. Kuvana jaja oljuštite i isecite na kolutove. Sir izrendajte. U posudi koju kasnije možete izneti na sto, a koju ste dobro nauljili, složite na dno polovinu pasulja, na pasulj naređajte kolutove jaja,sve pospite rendanim sirom, i zalijte vrelim puterom. Zatim prekrijte preostalim pasuljem. Musaku zalijte sa razmuđenim jajima, pavlakom, mlekom i malo soli. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni nekih 30 minuta.
Search This Blog
Tuesday, June 11, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment