Musaka od spanaća
Sastojci:
1 kg spanaća
1 šolja pirinča
3-4 jaja
so, začini po ukusu
Oprati i očisititi spanać. Sitno ga iseckati i pržiti na vrelom ulju. Kada se spanać uprži dodati predhodno obareni posoljeni pirinač. Pirinač i spanać pomešati, dodati vegetu i pržiti 2-3 minuta zajedno. Skloniti sa ringle i dodati 3-4 umćena jaja. Masu dobro promešati i staviti u zagrejanu pećnicu na 220 °C. Musaka se služi topla, prelivena sa 2-3 kašicice kiselog mleka ili pavlake.
Sa ovakvim receptom i vaše će dete voleti spanać.
Search This Blog
Tuesday, June 11, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment