Musaka od krompira i povrća
Sastojci (za 4 osobe):
1 kg krompira
600gr paradajza
250gr mocarela sira
kašika putera
4 kašike mleka
pola veze peršuna
so i biber
Krompir operite, oljuštite i isecite na kolutove debljine oko 2 cm. Paradajz operite, oljuštite i isecite na kolutove. Sir isecite na veće kocke.
Manji pleh(đuveč) ili vatrostalnu činiju, podmažite puterom pa ređajte naizmenično krompir, paradajz i mocarelu. Svaki red posebno začiniti solju i biberom.
Umutite jaja s mlekom, začinite po ukusu i dodajte sitno seckan peršun. Ovom masom preliti složeno povrće. Musaku peći u rerni 40-45 minuta na 200 stepeni.
Friday, May 17, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment